“Prva jutranja kava v novi kuhinji – neprecenljivo! Nekatere stvari se ne da kupiti, za vse ostalo je tu DanKüchen Novo mesto. Res se nam je več kot le splačalo priti v vaš studio v Novo mesto. Hvala.” Družina Kovačič / Podčetrtek

 

Naša zgodba je se je začela že veliko prej, a se je nadaljevala tukaj v Novem mestu, kjer vseskozi ohranjamo profesionalen, iskren in spoštljiv odnos do vsakega, ki vstopi v naš studio.

Studio smo leta 2013 prevzeli od prejšnjega lastnika, ga prenovili in napolnili z vrhunskimi kuhinjami ter strokovnim kadrom. Ponujamo izključno kuhinje znamke DanKüchen. Podjetje DanKüchen velja za enega vodilnih evropskih proizvajalcev kuhinj in je številka 1 tudi v Sloveniji – na kar smo izredno ponosni.

Na dobrih 150 kvadratnih metrih prodajne površine so na voljo moderne, klasične, inovativne in inteligentne kuhinje. Ponudbo kuhinj različnih cenovnih razredov dopolnjujemo še z belo tehniko svetovno priznanih dobaviteljev in kuhinjskimi dodatki. Neposredno zraven našega studia pa najdete tudi 10 brezplačnih parkirnih mest.

Kot predstavniki znamke DanKüchen za Dolenjsko se zavedamo svoje odgovornosti in vam zato nudimo strokovno svetovanje izurjenih DanKüchen svetovalcev, Roka in Žige, ki vam pomagata pri svetovanju vaše edinstvene DAN kuhinje – kuhinje po meri. V našem studiu vas bo pričakalo iskreno, strokovno, zanesljivo in nasmejano osebje.

Strokovni svetovalec ŽIGA

Kadar Žige ni v studiu, je najverjetneje na športnih površinah. Žiga je namreč vrhunski športnik in je član slovenske atletske reprezentance. Ravno zato ga odlikujejo vztrajnost, odgovornost, poštenost in strokovnost. Veseli smo, da je del naše ekipe in da vam lahko s svojim znanjem in izkušnjami pomaga pri nakupu vaše sanjske kuhinje. Ker je kar 7 let pomagal na terenu pri montažah kuhinj, boste tudi s te strani dobili ogromno uporabnih informacij in konkretnih nasvetov.

Strokovni svetovalec ROK

Rok svoje delo opravlja strokovno, vestno, pošteno in predvsem zelo natančno. Ker ima tudi sam doma kuhinjo DanKüchen, lahko pričakujete veliko nasvetov iz njegovih lastnih izkušenj.

ziga-in-rokŽiga in Rok na izobraževanju pri podjetju Siemens, enem izmed naših poslovnih partnerjev.

POSLANSTVO / VIZIJA / VREDNOTE

Smo ekipa, ki omogoča strokovno, iskreno in prijazno svetovanje pri načrtovanju vaše kuhinje. S prodajo najboljših kuhinj na tržišču in kvalitetnimi storitvami skrbimo, da so osrčja domov naših strank domač, topel in kakovosten prostor.

S svojimi vrednotami:
Spoštovanje, zanesljivost, prijaznost, iskrenost in odgovornost, želimo postati vodilni ponudnik kvalitetnih kuhinj na področju Dolenjske in Posavja.

Kot družbeno odgovorno podjetje pa del dobička, s sponzorstvi in donatorstvom, vračamo nazaj v lokalno skupnost.

 

Ponosni smo, da nam zaupa že toliko zadovoljnih strank in hvaležni, da smo lahko del njihovih zgodb opremljanja osrčij njihovih domov.
In to je ena izmed takšnih zgodb…

“Rada bi pohvalila vaš salon. Za stranko si res vzamete čas,kar meni osebno veliko pomeni. Prav nikoli nisem dobila občutka, da kompliciram (pa pri parih stvareh priznam da sem 🙂 ). Ok,prišla sem res z že kar dodelano skico,saj sem vedela kaj si želim. Vendar je do končnega izdelka bilo še veliko dela, teh fines za dorečt. Nikoli nisem bila odveč v vašem salonu. Kar sem pri nekaj drugih salonih kar občutila. Tudi,ko sem bila neodlocena glede nekaj odtenkov, ni bilo nikoli problema pokazat še drugo barvno varianto v 3D programu. No,ta 3D program je zame bil ena ogromna pika na i,saj sem dejansko videla realno kuhinjo. In ob prvem prikazu sem obnemela. Drugje seveda takega prikaza niso imeli, a je še kako pomemben!
Itak je Žiga s svojimi izkušnjami dodal še nekaj fines,ki so odlično popestrile vseskupaj. Skratka sem zelo zadovoljna. Drugje toliko ne kompliciram,a kuhinja mi je bila velika in dolgoletna želja. Velik projekt, ki smo ga s skupnimi močmi uspešno pripeljali do konca. Hvala,da ste mi pomagali pri realizaciji mojih želja.” Doris Šumiga / Novo mesto