SVETOVANJE

Obiščite naš studio, kjer vas bo sprejel eden od naših strokovnih svetovalcev, Žiga ali Rok. V kolikor imate že pripravljeno skico z grobimi izmerami vašega kuhinjskega prostora, se lahko s svetovalcem že pogovorite o približni postavitvi elementov. Prav tako pa si lahko že okvirno izberete barve, v katerih bo sijala vaša nova kuhinja.

Ker se kvalitetno načrtovanje kuhinje ne more izvesti v kratkem času, saj se naši svetovalci popolnoma posvetijo vašim željam in strokovnim nasvetom, se boste pri prvem obisku studia dogovorili za prost termin 3D načrtovanja. Seveda pa se lahko za termin dogovorite tudi preko telefona ali elektronske pošte.

 

3D NAČRTOVANJE

Na dogovorjenem terminu bosta Žiga ali Rok s pomočjo sodobne računalniške opreme načrtovala z vami novo kuhinjo in naredila 3D izris po vaših izmerah prostora. Tako si boste lažje predstavljali postavitev elementov in barv. Ob tem vam bosta izračunala tudi ceno celotnega sklopa kuhinje ter svetovala glede nakupa bele tehnike.

 

IZMERA PROSTORA NA DOMU

Ker so DAN kuhinje izdelane do milimetra natančno, se bo pred koncem načrtovanja svetovalec oglasil na vaš dom, kjer bo lasersko izmeril vaš prostor za novo kuhinjo. Tako bo poskrbljeno tudi za najmanjše podrobnosti.

 

ZADNJI OBISK STUDIA

Pred končnim naročilom sklopa vaše nove kuhinje se lahko dogovorite še za dodaten termin, na katerem se boste pogovorili še o popravkih in končni ceni. Ob naročilu vam bo svetovalec podal tudi približen datum montaže.

 

MONTAŽA KUHINJE

Ko bo kuhinja prispela v naše skladišče, se boste s svetovalcem dogovorili za datum montaže. Na dogovorjeni datum bomo celoten sklop pripeljali na dom z našim dostavnim vozilom, naš monter pa bo poskrbel, da boste lahko še v istem dnevu uporabljali svojo novo kuhinjo, v kolikor bo prostor ustrezno pripravljen.

Torej, svinčnik v roke in skicirajte svoj prostor za novo kuhinjo ter se oglasite pri nas v studiu!