Ponujate tudi belo tehniko in katere proizvajalce?

Tudi belo tehniko imamo in sicer od več priznanih ponudnikov…Pri nas je možno kupiti vse od sesalca, paličnega mešalnika, pralnega in sušilnega stroja, pomivalnega stroja, mikrovalovne pečice, parne pečice….do hladilnika, se pravi vse male in velike gospodinjske aparate, ki so v asortimentu vsakega proizvajalčevega kataloga. Več na: BELA TEHNIKA

 

Ali nudite tudi kakšne dodatne pribore za v predale oz. omarice?

Imamo več dodatkov (od različnih sortirnikov za pribor, krožnike, kis/olje,.), ki tudi ustrezajo našim predalom.

 

Imamo mansardno stanovanje. So vaše kuhinje primerne tudi za takšna stanovanja?

Naše kuhinje so kuhinje po meri, zaradi tega jih lahko postavimo tudi v mansardna stanovanja.

 

Ali imate tudi opcijo omar za v dnevno sobo, zaradi barvnega/stilskega ujemanja s kuhinjo?

Ker ima DanKüchen več kot 1000 različnih elementov, lahko sestavimo tudi dnevno sobo. Prav zaradi kvalitete DAN-ovih elementov, so izredno primerni tudi v predprostorih, pisarnah in v kopalnicah.

 

Kaj moram prinesti s seboj ob prvem obisku studia?

S seboj prinesite na listu papirja zarisane stene in dolžine le-teh, prav tako je dobro imeti mere kje na steni se nahaja odtok za korito oz. pomivalni stroj. V kolikor je v prostoru okno, je dobro vedeti višino od tal do začetka okenske police ter mere kje se nahaja. Za mansardno stanovanje je treba vedeti višino od tal do začetka parapete. Mere kjer se nahaja odvod za zrak (tudi višina od tal do sredine odprtine) – za napo. Višina stropa. Ter dodatne mere za radiator ipd. – v kolikor so v prostoru. Pri načrtovanju kuhinje je dobro vedeti za kakšen stil kuhinje ste odločeni – moderno, klasično oz. rustikalno ali mešanico obojega. Stili se med seboj zelo razlikujejo po dizajnu kakor tudi po sami izvedbi oz. postavitvi elementov. Gre za kuhinjo z ročaji ali brez. Več si lahko preberete na: NAČRTOVANJE.

 

Je možno obročno plačevanje?

Seveda. Nudimo obročno odplačevanje brez obresti. Več si lahko preberete na: FINANCIRANJE.

 

Montirate tudi izven Slovenije?

Montiramo tudi izven naših meja.